Select Page

 

MIND Νέος μήνας Νέα Εποχή.

Ιούνιος – Αρχή Καλοκαιριού.

Στην ανατολή αυτού του νέου μήνα, σου αξίζει πραγματικά να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα με βήματα, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα όταν αυτός ο μήνας δύσει αλλά και για να βελτιώσεις – αναβαθμίσεις τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Ελπίζουμε  και ευχόμαστε από καρδιάς να έχεις έναν πραγματικά υπέροχο μήνα να μην ξεχνάς να αφήσεις το σχόλιο σου από κάτω, γνωστοποιώντας μας ποιο είναι εκείνο το tip που θα ήθελες να βάλεις προτεραιότητα και που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει περισσότερο!

ΕΣΤΙΑΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Εστίασε στο περισσότερο αντί για το λιγότερο. Αλήθεια ποιος πέτυχε αυτό που πραγματικά ήθελε όταν εστίαζε στο λιγότερο; Μην κάνεις τσιγκουνιές, ούτε στα θέλω, ούτε στους στόχους σου. Κάτω από το λιγότερο, υπάρχει πάντα το περισσότερο. Όταν βάζουμε στόχο να ελαττώσουμε το στρες μας, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι περισσότερη ηρεμία, περισσότερη γαλήνη, περισσότερη ειρήνη και περισσότερη θετική ενέργεια στην ζωή μας. Όταν εστιάζουμε σε λιγότερη ανοργανωσιά, αυτό που πραγματικά θέλουμε, είναι περισσότερο έλεγχος στον χρόνο μας, στο χώρο μας, στις κινήσεις, στην οργάνωση της ζωής αλλά και της καριέρας μας.

Την επόμενη φορά που θα βρεις τον εαυτό σου να ζητάει το λιγότερο, σκέψου το περισσότερο που εδράζει πίσω από αυτήν την σκέψη γιατί αυτό είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Άλλαξε τις σκέψεις σου, τις λέξεις σου, εστίασε στην αφθονία και όχι στην έλλειψη  και θα δεις πραγματικά την ζωή σου αλλά και την καριέρα σου να  αλλάξει προς το καλύτερο.

ΣΤΟΧΕΥΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΤΗ

Μην τρέμεις από φόβο όταν είναι να πλησιάσεις έναν νέο μεγάλο πελάτη ή έναν νέο εργοδότη. Αντιμετώπισε αυτόν τον φόβο, στοχεύοντας υψηλά, ανεξάρτητα με τις συνθήκες. Κάνε μια δοκιμή, κάνε ένα δοκιμαστικό pitch στο εαυτό σου παριστάνοντας ότι παρουσιάζεσαι ή συνομιλείς με τον ιδανικό σου πελάτη ή τον ιδανικό σου εργοδότη. Γράψε ένα δοκιμαστικό email ή κατέγραψε το βασικό κείμενο προσέγγισης για ένα τηλεφώνημα σε αυτόν τον ιδανικό πελάτη ή εργοδότη. Πρόβαρε το με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι ή και στον ίδιο σου τον εαυτό και τελειοποίησε το.

Και μετά, κάντο! Πάρε τηλέφωνο ή στείλε email στον ιδανικό σου πελάτη ή εργοδότη. Και ας είναι πολύ μεγάλος και ας είναι πολύ σπουδαίος! Και ας τρέμεις στην ιδέα της απόρριψης.

Απλά κάντο!

Όμως θυμήσου κάτι σημαντικό: σε αυτήν σου την προσπάθεια μην προσπαθήσεις να τους πουλήσεις κάτι, απλά παρουσίασε τον εαυτό σου και ρώτησε τους (αν είναι παραπάνω από ένας) πως και αν μπορείς να τους βοηθήσεις να λύσουν το πρόβλημα που έχουν ή πώς και αν μπορείς να τους καλύψεις την ανάγκη τους.

Ακόμα και αν πάρεις σαν απάντηση ένα μεγάλο ΟΧΙ, να θυμάσαι ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου πουν «οκ, ας μιλήσουμε περισσότερο πάνω σε αυτό». Τι λες; Δεν είναι καλύτερα που θα έχεις προσπαθήσει;

ΑΔΕΙΑΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ

Βάλε το χρονόμετρο του τηλεφώνου σου να χτυπήσει σε 15 λεπτά, πάρε ένα κομμάτι χαρτί ή ακόμα καλύτερα ένα ημερολόγιο και γράψε πάνω σε αυτό. Άδειασε πάνω στο χαρτί, όλες σου τις σκέψεις. Το τρικ είναι να μην σταματήσεις με τίποτα πριν χτυπήσει το χρονόμετρο την λήξη του χρόνου. Ακόμα και αν ξεκινήσεις με το « δεν έχω τίποτα αξιόλογο να γράψω».. μην σταματάς..θα εκπλαγείς με όλα αυτά που θα βγουν στην φόρα.

Γράψε ο,τι θέλεις – μην περιορίζεις τον εαυτό σου. Μπορεί να κάνεις μια λίστα από πράγματα που θέλεις να πετύχεις ή για ποια θέματα είσαι ευγνώμων ή για αυτό που σε εμποδίζει να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου κτλ κτλ! Ο,τι κυριολεκτικά, σου έρχεται στο μυαλό.

Κάνοντας το αυτό, κάθε μέρα και ειδικά πριν ξεκινήσω την μέρα μου, με έχει βοηθήσει κυριολεκτικά να δω τις σκέψεις μου, να τις ξεμπλοκάρω και να εμπλουτίσω την κάθε μέρα με την ενέργεια που της αξίζει!

Κάντο, πραγματικά είναι λυτρωτικό

ΞΕΚΙΝΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΉ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΈΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Δεν χρειάζεσαι να είναι ο Μaster Yogi ή Zen Master και να περνάς καποιες λίγες στιγμές στην αρχή της μέρας σου στην σιωπή. 5-10 μόνο λεπτά την ημέρα, θα σου προσφέρουν καθαρότητα στον νου, εστίαση στα σημαντικά θέματα της ημέρας και προοπτική για την επιτυχία των στόχων σου. Αν σε δυσκολεύει να καθίσεις σε ένα μέρος και να εστιάσεις στην αναπνοή σου, μπορείς να δοκιμάσεις να ακούσεις alpha waves και να εστιάσεις στην μουσική ή να ακούσεις κάποια διαλογιστική άσκηση μέσα στο youtube. Δεν υπάρχουν νόρμες. Ο στόχος είναι να ξεκινήσεις την μέρα σου, με ηρεμία, με εστίαση στον εαυτό σου και σε αυτά που είναι σημαντικά για σένα να πετύχεις μέσα στην ημέρα σου.

Ύστερα στο τέλος της μέρας, πριν πας να κοιμηθείς, σκέψου τι έχεις καταφέρει και για ποια θέματα νοιώθεις ευγνωμοσύνη! Αν το εφαρμόσεις αυτές τις δυο δραστηριότητες για μια εβδομάδα, θα δεις ότι θα νοιώθεις μεγαλύτερη ηρεμία, θα έχεις μεγαλύτερη παραγωγικότητα και θα αισθάνεσαι όμορφα. Να είσαι σε ετοιμότητα! Εξαιρετικά πράγματα συμβαίνουν όταν λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο! 🙂

ΣΥΝΤΟΝΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ (ΔΗΛ ΤΟ ΕΥΖΗΝ ΜΟΥ)

Το ευζην είναι κάτι που ακούγεται πολύ στις μέρες μας. Άκου τι σου λέει ο εαυτός σου και θέσε τους στόχους της προσωπικής σου ευεξίας, επιτυχίας και ευτυχίας. Ακολούθησε πάντα τα θετικά σου συναισθήματα, τις θετικές σου σκέψεις.

Ο εαυτός μας μιλά μέσα στην μέρα και μας δείχνει πότε αισθανόμαστε καλά και πότε όχι.

Έχεις μάθει να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου;

Αν όχι, κάνε μια προσπάθεια! Εφόσον το κάνεις αυτό συνήθεια, γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου για να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα όλα τα καλά και στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή.

Και αν ψάχνεις για ισορροπία μεταξύ ζωής και καριέρας, θα σου έλεγα να διαβάσεις και αυτό, που σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη την ζωή σου.

—————————

Aν πιστεύεις ότι αυτό το άρθρο μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, τότε μην διστάζεις να το μοιραστείς μαζί τους.

Μην ξεχνάς ότι ”Sharing is Caring”

Εγώ και η #TeamAtlas, σου ευχόμαστε από καρδιάς να έχεις ένα υπέροχο μήνα!

 

Thanks for Subscribing!

 

 

 

τ

 

 

Error: Contact form not found.

Με την εγγραφή στο newsletter μας, θα πάρεις δώρο το ebook μας Happy People, Happy Business”!

Καλή Ανάγνωση!